Even voorstellen

Wij zijn Harold Hoefnagel en Marleen van Erp. We wonen op deze mooie locatie in Ravenstein met veel ruimte samen met onze 3 kinderen, honden en paarden. We zijn allebei grote dierenliefhebbers en hebben van huis uit altijd met dieren gewerkt. In 2002 is onze eerste hond bij ons gekomen, een schat van een Bordeauxdog. Snel daarna kwamen we in het bezit van een Weimaraner. Met beide rassen hebben we een aantal nestjes gefokt.

In 2009 zijn we op deze prachtige locatie in gaan wonen. Hier hebben we een professionele accommodatie opgezet voor het pension.

Beide zijn we afgestudeerd aan de Middelbare en Hogere Agrarische School. Marleen heeft een Paraveterinaire studie gevolgd en is een aantal jaren werkzaam geweest bij een dierenarts. Tevens zijn we in het bezit van het diploma Vakbekwaamheid honden- en kattenbesluit.

Door onze kennis en ervaring zijn wij een vertrouwd adres om uw hond gerust achter te laten. We streven altijd naar een perfecte verzorging, voldoende aandacht en een prettig verblijf voor elke hond.

Door gezinsuitbreiding hebben we de keus gemaakt te minderen met fokken, zodat we ons volledig op het pension kunnen richten. Onze Bordeauxdog Vito wordt nog ingezet als dekreu.